Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gravenberch verder in het nauw bij Bayern: club presenteert concurrent

Laatste update:

Bayern was al enige tijd bezig met de komst van Laimer. Ruim twee maanden geleden sloot de kersverse landskampioen al een mondelinge deal met de middenvelder. Enkel de formaliteiten konden een overgang nog in de weg staan, maar ook aan die onzekerheid is nu een einde gekomen. "We zijn verheugd met de komst van Konrad Laimer", aldus Jan-Christian Dreesen, CEO van Bayern op de clubsite. "Hij komt naar ons toe als tweevoudig winnaar van de DFB-Pokal. Hopelijk mogen we samen nog meer titels vieren bij Bayern."

Voor Laimer is zijn transfer naar Bayern een droom die uitkomt. "Bayern is een van de grootste clubs ter wereld", vertelt de aanwinst in een eerste reactie. "Ik zal alles geven voor de club en de fans. Bayern stelt altijd de hoogste doelen, net als ik. Ik ben hier op de juiste plek. Ik zal vanaf dag één honderd procent geven, dat begint bij de trainingen. Ik kan niet wachten om het shirt voor de eerste keer aan te trekken."

Laimer doorliep de jeugdopleiding in zijn geboorteland bij RB Salzburg en maakte zijn profdebuut in september 2014. In Oostenrijk won de middenvelder drie keer de landstitel en beker, alvorens hij in de zomer van 2017 naar Leipzig verhuisde. Bij de andere club uit het stierennetwerk kwam hij in totaal tot 190 wedstrijden, waarin hij 15 keer wist te scoren en 19 keer als aangever fungeerde. Laimer won met Leipzig twee keer de Duitse beker. 26 keer droeg hij het shirt van de nationale ploeg van Oostenrijk.

De komst van Laimer heeft directe gevolgen voor Gravenberch. De concurrentie op het middenveld van de Duitse recordkampioen was al moordend en met Laimer lijkt de kans op speeltijd komend seizoen verder af te nemen. Laimer kwam afgelopen seizoen overigens pas 21 Bundesliga-duels in actie, daar hij half september een enkelblessure opliep. Op de voorlaatste speeldag leek hij Bayern de titel door de neus te boren met een hoofdrol in de 1-3 overwinning. Een week later kwam het echter alsnog goed voor de ploeg van Thomas Tuchel.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties