Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Gabriel Misehouy neemt afscheid van Ajax: 'Moeilijke beslissingen horen bij het leven'

Laatste update:

"Hallo Ajacieden", begint de achttienjarige aanvallende middenvelder. "Na twaalf jaar ga ik weg bij Ajax. Het was een moeilijke beslissing om te nemen, maar moeilijke beslissingen horen bij het leven."

"Ik wil alle trainers, spelers en personeel, die een belangrijke rol in mijn ontwikkeling als speler en persoon hebben gehad, bedanken. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier binnen als kind en vertrek als een jonge man."

"Dit is niet het einde dat ik me had voorgesteld, maar alles verloopt volgens zijn plan, niet het mijne. Ondanks alles wil ik mijn familie en mensen die me gesteund hebben bedanken. Ik zal mijn uiterste best doen om jullie trots te maken. Tot snel...", sluit Misehouy af.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gabriel Misehouy (@gmisehouy)

Misehouy stond bekend als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij hoopte op zijn debuut in het eerste. Dat kwam er echter nooit van. Wel deed hij 44 keer mee bij Jong Ajax.

Ajax raakte eerder dit seizoen gefrustreerd over de contractsituatie en liet Misehouy sinds eind januari niet meer meedoen bij Jong Ajax. Ook was hij niet meer welkom om aan te sluiten bij de trainingen van Ajax 1.

Volgens Misehouy had het niet signeren van een nieuwe verbintenis alles te maken met het gebrek aan perspectief in de Johan Cruijff ArenA, meldde Voetbal International eind januari. Volgens Ajax lag het probleem bij eisen vanuit de omgeving van Misehouy.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Peter Bosz: 'Joey Veerman heeft zichzelf te veel naar beneden gehaald'
21
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman voert wijzigingen door
124
Bosz kiest voor assistent die met PSV halve finale Champions League haalde
22
Paes ziet droom uitkomen en deelt binnenkort kleedkamer met Messi en Suárez
5
Edwin van der Sar: 'Dan is het moeilijk om te zien hoe het nu gaat bij Ajax'
11
In de wandelgangen: Benfica ziet in João Félix ideale aanvalspartner Pavlidis
9

Meer sportnieuws

Reacties