Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Grootverdiener' Inzaghi tekent nieuw miljoenencontract bij Internazionale

Laatste update:

Simone heeft met zijn nieuwe contract erkenning gekregen voor wat hij afgelopen seizoen heeft gepresteerd met zijn ploeg. Inter reikte tot de finale van de Champions League en wist met de Coppa Italia en de Italiaanse Supercup twee prijzen op zijn naam te schrijven. Ook dit seizoen zijn de Nerazzurri voortvarend van start gegaan met negen punten uit de eerste drie duels.

Corriere dello Sport weet woensdag te onthullen dat het salaris van Inzaghi stijgt naar 5,5 miljoen euro netto per seizoen plus bonussen. Daarmee komt hij op de derde plek van best betaalde trainers in de Serie A. Inzaghi moet alleen Mourinho en Allegri voor zich dulden. De coaches van respectievelijk AS Roma en Juventus strijken jaarlijks 7 miljoen euro netto op.

De vierde plek op de ranglijst van best betaalde trainers in de Italiaanse competitie is weggelegd voor Stefano Pioli (AC Milan, 4 miljoen), gevolgd door Rudi Garcia (Napoli, 3 miljoen), Gian Piero Gasperini (Atalanta, 3 miljoen) en Maurizio Sarri (Lazio, 3 miljoen). Inter had als streven om de contractverlenging van Inzaghi af te ronden vóór de Derby van Milaan, die gepland staat voor volgende week zaterdag.

Meer nieuws

Voetbalfans belagen pro-Palestijnse activisten met vuurwerk in Amsterdam
7
Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
5
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
15
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
4
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties