Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder noemt de ideale vervanger van Frenkie de Jong in Nederlands elftal

Laatste update:

De Jong moest zondagavond in het duel tussen Real Madrid en FC Barcelona nog voor het rustsignaal het veld verlaten. Een duel om de bal met Federico Valverde werd de enkel van de Oranje-international fataal.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

De Jong schreeuwde hij het uit van de pijn en moest direct vervangen worden. Pedri kwam binnen de lijnen, terwijl De Jong per brancard naar binnen ging.

Het eventueel ontbreken van de voormalig Ajacied zou een flinke aderlating zijn voor Ronald Koeman, zo weet Sneijder. "Een bondscoach wil naar een vast elftal toewerken, dus dan ga je niet wachten op iemand", aldus de oud-prof.

"Dan zal je dus misschien met een andere opstelling aan het toernooi beginnen", oppert Sneijder een mogelijke reserverol van De Jong. De recordinternational wordt vervolgens gevraagd naar wie het ontstane gat op het middenveld van het Nederlands elftal dan moet opvullen.

"Ik ben gecharmeerd van Timber", reageert Sneijder adequaat. "En hij heeft gisteren (in de bekerfinale van zondag, red.) in de tweede helft weer laten zien waarom. Hij heeft Feyenoord bij de hand genomen, hij was fantastisch in de tweede helft."

"Aan het begin van het seizoen was Timber nog niet zover als dat hij nu is. Vorig jaar was-ie warm aan het draaien en hij heeft zichzelf doorontwikkeld. Ik had hem getipt als de verrassing van dit seizoen en dat is aardig uitgekomen", besluit Sneijder.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
0
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
45
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
16
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties