Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guardiola heeft verrassende naam in gedachte als opvolger van Agüero'

Laatste update:

Ings kwam tot dusver tot zeven doelpunten namens the Saints in de Premier League. Opvallend is wel dat de 28-jarige spits, met een doorlopend contract tot medio 2022, in de laatste elf duels van Southampton in alle competities niet tot scoren kwam. Desondanks is Ings op de radar verschenen van Guardiola, die weet dat de Engelsman vorig seizoen tot het fraaie aantal van 22 competitietreffers kwam, net zoveel als Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubameyang. De topscorerstitel ging met 23 doelpunten naar Jamie Vardy (Leicester City).

Mocht Ings binnenkort inderdaad overstappen naar Manchester City, dan wordt dan zijn tweede avontuur in de absolute top van de Premier League. In 2015 haalde toenmalig manager Brendan Rodgers de aanvaller naar Liverpool. Ings kon mede door twee zware knieblessures de hooggespannen verwachtingen op Anfield nooit waarmaken. Na drie jaar en slechts viertien optredens namens the Reds, waarvan de helft als invaller, koos hij voor een stapje terug bij Southampton. De teller bij de Zuid-Engelse club staat inmiddels op 40 doelpunten in 86 optredens namens de middenmoter.

Guardiola heeft dit seizoen maar een enkele keer een beroep kunnen doen op Agüero, die naast blessureleed werd getroffen door het coronavirus. Daarnaast is er nog geen akkoord bereikt over een nieuw contract voor de Argentijnse aanvaller, waardoor men zoekt naar alternatieven voor volgend seizoen. Gabriel Jesus heeft geregeld de spitspositie ingevuld en Phil Foden was zondag de aanvalsleider tegen Liverpool (1-4). Hij bekroonde zijn goede optreden in de slotfase met een doelpunt.

Denk jij dat Danny Ings goed genoeg is voor Manchester City?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
6
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties