Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola verklaart koopwoede: 'We hadden een van oudste teams van de PL'

Laatste update:

"Met alle respect voor de spelers die er afgelopen seizoen waren, maar we hadden een van de oudste teams van de Premier League. We hadden geen backs die jaren meekonden. Ik ben dus heel dankbaar dat de club deze zomer heeft gehandeld", zegt Guardiola in gesprek met de Engelse pers. "We besloten dat we het team moest verjongen en hebben daarom spelers gekocht die vier of vijf jaar meekunnen."

"Iedere club wil zich verbeteren ten opzichte van het vorige jaar", vervolgt de Spanjaard. "Ik denk dat wij het beter kunnen doen dan vorig seizoen. We hebben veel spelers met kwaliteit en daar ben ik heel blij mee. Er is vorig seizoen al een basis gelegd, ik denk dat we nu alleen maar sterker zullen zijn."

Ondanks dat Manchester City reeds 241 miljoen euro spendeerde aan Benjamin Mendy, Kyle Walker, Bernardo Silva, Ederson, Danilo en Douglas Luiz, is de club nog altijd op zoek naar versterkingen. De Daily Express weet zaterdag te melden dat Guardiola zijn selectie nog verder wil aanvullen.

Gaat Manchester City komend seizoen kampioen van Engeland worden?

Meer nieuws

'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
2
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
6
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
6
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
36
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
7

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties