Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hakimi betuigt spijt en komt met excuses richting 'vriend' Infantino

Laatste update:

NOS-verslaggever Tom Egbers stond in de mixed zone en hij maakte melding van het incident. "Terwijl meneer Infantino stond te wachten voordat hij het veld op kon gaan, kwam Hakimi het veld aflopen en die ging op minder dan vijf centimeter van Infantino staan. Met stemverheffing ging hij tegen Infantino tekeer over de scheidsrechter. De bondscoach van Marokko (Regragui, red.) zei vooraf te hopen dat het niet over de scheidsrechter zou gaan, de man uit Qatar, maar Infantino heeft hier, om het plat te zeggen, de zak gekregen van Hakimi. Het was pijnlijk."

"Wij wilden dat graag filmen", vervolgt Egbers. De ervaren sportjournalist stelt dat het geen probleem voor hem en cameraman Robbin Hellingwerf geen probleem is om de camera voor de kijker naar links te draaien, maar naar rechts filmen, waar het incident plaatsvond, was geen optie. "Als je naar links met de camera zou gaan (voor de kijker rechts, red.) word je door mensen van de FIFA erop gewezen dat dat absoluut niet de bedoeling is, want alles wat daar gebeurd wordt door de FIFA in beeld gebracht. De FIFA liet dat buiten beeld maar dat heeft plaatsgevonden."

De Marokkanen claimden in de tweede helft tegen Kroatië meerdere strafschoppen. Zo werd Hakimi met een kwartier te gaan duidelijk in de rug gelopen door Bruno Petkovic, waarvoor niet gefloten werd, hoewel het de vraag is of de overtreding binnen het strafschopgebied werd gemaakt. Marokko wilde in de absolute slotfase ook een penalty voor een vermeende handsbal van Petkovic, die de bal echter op de rug kreeg. Anderzijds had ook Kroatië reden tot klagen, omdat het land zelf geen strafschop kreeg voor een duidelijke overtreding van Sofyan Amrabat op Josko Gvardiol.

Excuses
Volgens Hakimi moet het akkefietje met Infantino niet groter worden gemaakt dan het is. "Er is niets gebeurd", zei de verdediger van Paris Saint-Germain na afloop. "Ik was boos, woedend zelfs, maar ben later naar hem toegegaan en heb me verontschuldigd voor de dingen die ik tegen hem heb gezegd. Gianni is juist mijn vriend en ik respecteer hem enorm." Regragui heeft zich al teleurgesteld uitgesproken over het gedrag van zijn spelers. Het is nog niet bekend of de woede-uitbarsting van Hakimi consequenties krijgt. De Marokkanen gingen zaterdag met 2-1 ten onder en eindigden zo als vierde op het WK.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

WK
Kroatië
2 - 1
Marokko

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties