Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Handtekening van spits lijkt vervalst: 'Hij wil aan hem verdienen'

Laatste update:

Door Gijs Freriks

Volgens FCSB-baas George Becali kan Omrani vanwege een aflopend contract transfervrij de overstap maken naar de hoofdstad, maar Cluj claimt dat de speler zijn contract al lang heeft verlengd en dat de gelimiteerde transfersom is verhoogd van twee ton tot twee miljoen euro. FCSB beweert op haar beurt weer dat de handtekening waarmee Omrani zijn contract zou hebben opengebroken, is vervalst. De geschillencommissie LPF stelde FCSB na het laten uitvoeren van een grafologische analyse in het gelijk, maar Cluj laat het daar niet bij zitten. De zaak wordt derhalve in de rechtbank verder uitgevochten.

"Omrani wil heel graag naar FCSB. We gaan door tot het einde!", vertelde Becali vorige week in een interview met DigiSport. De advocaat annex zaakwaarnemer van de speler, Dan Idita, voegde daar in de rechtbank aan toe dat Omrani 'voor 99 procent zeker' een speler van FCSB is. "Je moet beseffen dat Omrani niet blij is wat er met zijn handtekening is gebeurd…" De advocaat van Cluj, Ioan Ivascu, claimt dat Omrani in een vertrouwelijk gesprek heeft toegegeven dat hij wel degelijk heeft bijgetekend bij de kersverse kampioen. Omrani heeft zichzelf echter nog niet publiekelijk over de zaak uitgelaten en mede daardoor blijft het voor de Roemeense media moeilijk te achterhalen hoe de situatie werkelijk in elkaar zit.

"Het is honderd procent zeker de handtekening van Omrani en dat ga ik bewijzen", vertelde Bogdan Mara, sportief directeur van Cluj, aan ProSport Live. "We zijn bereid om naar het CAS (internationaal sporttribunaal, GF.) te stappen om ons geweten schoon te wassen. Er zijn drie kopieën van zijn veertien pagina's tellende contract. Je moet dan wel héél goed zijn in het vervalsen van handtekeningen, want iedere pagina is ondertekend!" Volgens Mara wil Omrani bij Cluj wel degelijk bij blijven, maar probeert zijn zaakwaarnemer hem weg te krijgen. Als Omrani transfervrij naar FCSB vertrekt, dan zou deze agent namelijk een flinke commissie kunnen opstrijken, zo beweert Mara.

"Zijn zaakwaarnemer heeft connecties en contacten met andere clubs, hij is eigenlijk gewoon de advocaat van FCSB… Hij denkt veel tekengeld te kunnen ontvangen en wil gewoon aan Omrani verdienen. Omrani is een goede jongen, maar laat zich leiden door zijn omgeving. Laten we het nu maar in de rechtbank oplossen." Mara heeft voorts geen goed woord over voor Gigi Becali: "Hij valt ons altijd aan. Toen we tegen FCSB speelden, zei hij voor de wedstrijd al dat Omrani een speler van FCSB is. Alleen maar om onrust te zaaien in het kamp van de tegenstander. En voor de wedstrijd tegen Universitatea Craiova zei hij dat hij middenvelder Vladimir Screciu van Craiova zou halen."

Het is onduidelijk wanneer de volgende zitting plaatsvindt en dus blijft het afwachten hoe de toekomst van Omrani eruit gaat zien. Cluj heeft al wel aangegeven dat men bereid is om de voormalig jeugdinternational van Frankrijk te verkopen, maar dan wel voor de gelimiteerde transfersom van twee miljoen euro. Omrani komt overigens uit de jeugdopleiding van Olympique Marseille en werd in 2011/12 bij het eerste elftal gehaald door Didier Deschamps. De linkspoot kwam in Zuid-Frankrijk tot slechts tien wedstrijden en ook op huurbasis voor Arles-Avignon kon hij geen potten breken. Sinds medio 2016 speelt Omrani voor Cluj.

Denk jij dat Billel Omrani naar FCSB gaat?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
17
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
17
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties