Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay jr. looft 'fantastische' PSV'er die 'te weinig credits' krijgt

Laatste update:

Dest blonk zaterdag andermaal uit bij PSV, dat met een 6-0 einduitslag veel en veel te sterk bleek voor Vitesse. Kraay junior heeft genoten van het optreden van de Amerikaanse vleugelverdediger.

"Ik heb gisteren heel erg op hem gelet. Hij gáát, hij doet, hij is snel, hij schakelt om", somt de analyticus op. Kraay junior begeleidt beelden van de Amerikaanse vleugelverdediger tegen Vitesse.

"Ik ken geen enkele back die op de rechtsback van de tegenpartij afgaat en daar binnendoor of buitenom gaat. En kijk hem hier", wijst Kraay junior naar beelden van een terugsprintende Dest. "Dit is het moderne voetbal."

"Hij is rechts, maar met zijn linkerbeen heeft hij ook nog een heel fijn voorzetje. Hij heeft in dit kampioensjaar misschien wel iets te weinig credits gehad, want ik vind het een fantastische speler. Wat is hij ongelofelijk goed."

"Dit is een speler die in de top van Europa voor zoveel clubs interessant is", filosofeert Sjoerd Mossou over de nabije toekomst van de verdediger. "Als hij naar een goede club uit Engeland of Spanje kan, is hij denk ik niet te houden."

Dest is technisch gezien nog altijd eigendom van FC Barcelona. PSV heeft wel een koopoptie bedongen in het huurcontract. Die bedraagt naar verluidt zo'n tien miljoen euro. Kraay junior schetst een scenario waarin Dest voor PSV behouden blijft.

In die hypothetische situatie zou PSV de koopoptie van tien miljoen euro lichten en Dest beloven dat het geen 'astronomisch' bedrag van de kopende partij verlangt. "Twintig miljoen euro", zo schetst de analyticus.

Zelf heeft Dest namelijk nog niet besloten over zijn toekomst. Voor hem staat voldoende speeltijd het hoogst in het vaandel, waardoor een langer verblijf bij PSV niet uitgesloten is. "Er is zeker een kans", zei de back na afloop van het duel met Vitesse.

"PSV is heel tevreden met me en ik heb het ook echt naar mijn zin hier. We doen het goed als team, we zijn kampioen. Ik heb mezelf echt weer omhoog kunnen spelen en dat wil ik blijven doen. Waar mijn toekomst ook ligt, ik wil gewoon kunnen spelen en mezelf ontwikkelen."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties