Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hardnekkig gerucht rond Sébastien Haller de kop ingedrukt door Duitse media

Laatste update:

Met het aanstaande vertrek van Vincent Aboubakar zou Besiktas zich nadrukkelijk oriënteren op de markt, waarbij Haller zou zijn geïdentificeerd als belangrijkste kandidaat.

De Ivoriaan met Franse roots komt dit seizoen bij Borussia Dortmund amper voor in de plannen van Edin Terzic en kan bij Besiktas verlost worden van zijn uitzichtloze situatie.

Bovengenoemde krant wist zelfs te melden dat er al een akkoord lag met Dortmund over een huurperiode van Haller. Besiktas zou geen huur betalen en enkel het salaris dekken van de 29-jarige aanvalsleider.

Volgens Sky Sport-verslaggever Patrick Berger is het gerucht echter uit de lucht gegrepen. "Er hebben geen gesprekken plaatsgevonden tussen Dortmund en Besiktas. Er is over geen enkele speler contact geweest over een verkoop of verhuur."

Haller kreeg in de zomer van 2022 de diagnose teelbalkanker en keerde na enkele maanden terug op het veld. Dit seizoen staat de teller op veertien wedstrijden in alle competities, waarin hij twee keer wist te scoren.

Vorig seizoen kwam Haller tot negen goals en vijf assists in 22 wedstrijden. Het contract van de voormalig Ajacied, die dertig miljoen euro in het Amsterdamse laatje bracht, loopt door tot medio 2026.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
10
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties