Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heb mijn familie in een verschrikkelijke situatie gebracht met deze transfer'

Laatste update:

Peterson deed er vorig jaar nog alles aan om Heracles Almelo in te ruilen voor een droomtransfer richting het Engelse voetbal. "Dat is vooralsnog niet gelukt", verzucht de 25-jarige aanvaller in gesprek met Voetbal International. Hij legt gelijk uit waarom zijn avontuur in Swansea niet zo verliep als gehoopt. "Ik speelde te weinig. De ene week stond ik in de basis en een week later zat ik op de tribune. Het was een onhoudbare situatie. Ik ben op een punt gekomen in mijn loopbaan dat ik wekelijks wil spelen."

"Niet dat ik in Utrecht een gegarandeerde basisplaats heb, maar ik denk dat er een goede kans is op speelminuten", voegt Peterson, die eerder enkele jaren voor Utrecht uitkwam, daaraan toe. De flankspeler heeft geen enkele spijt van zijn voortijdige vertrek uit de Championship. "Ik had ervoor kunnen kiezen in Engeland te blijven en mijn geld op te strijken, maar zo sta ik niet in het leven. Bovendien: als ik niet speel, dan ben ik niet te genieten. Dat beïnvloedt het complete gezin. Soms moet je geluk boven andere zaken laten prevaleren."

Peterson maakte een bliksemtransfer, want een dag na de medische keuring volgde zijn debuut tegen FC Eindhoven als invaller. Tegen ADO Den Haag had hij zelfs een basisplaats. Gunstige ontwikkelingen, want Peterson wil met Zweden naar het EK. "Ik ben christen, dus vertrouw ik op het pad dat God voor mij heeft uitgestippeld. Dat brengt me nu terug naar FC Utrecht en daar ben ik heel trots op." De Utrecht-huurling beseft dat hij een zeer turbulente tijd achter de rug heeft. "Ik heb mijn familie in een verschrikkelijke situatie gebracht. Gelukkig ken ik mijn vrouw al mijn hele leven en begrijpt zij dat het soms zo werkt in de voetballerij. Soms is het ontzettend glamorous en soms helemaal shit."

Zie jij Kristoffer Peterson naar het EK gaan met Zweden?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties