Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Erik ten Hag wil Nederlandse enclave van Manchester United uitbreiden en meldt zich bij Ajax

Laatste update:

Ten Hag slaagde er al eerder in om Ruud van Nistelrooij en René Hake aan zijn technische staf van Man United toe te voegen. Het is nu dus de bedoeling dat ook Ten Rouwelaar bij de winnaar van de FA Cup komt te werken.

Volgens Voetbal International ziet de 43-jarige Ten Rouwelaar een overgang naar Man United wel zitten. Het is nu aan beide clubs om tot een akkoord te komen over de keeperstrainer die twee maanden geleden werd aangesteld door Ajax.

Ajax nam Ten Rouwelaar over van Burnley en deelde een eenjarig contract uit aan de voormalig doelman. De geboren Fries werkte in het verleden als keeperstrainer bij Anderlecht, NAC Breda en Oranje Onder 20.

Ten Rouwelaar beschikte over een meerjarig contract bij Burnley, maar besloot toch om tussentijds naar Ajax te verkassen. Hij werd in Amsterdam aangesteld als vervanger van Anton Scheutjens, die al enige tijd ziek thuis zit.

Bij absentie van Seuntjens nam Erik Heijblok, de keeperstrainer van Jong Ajax, de honneurs waar bij de hoofdmacht van de Amsterdamse club.

Ten Rouwelaar kwam in het verleden uit voor onder meer PSV, FC Groningen en NAC en kwam tot meer dan 300 wedstrijden in het betaald voetbal. In 2016 zette hij zijn eerste stappen in de wereld van de keeperstraining.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Databureau berekent kans op finaleplek én EK-winst van Nederlands elftal
2
Programma, uitslagen en standen van het EK: vier halvefinalisten bekend
11
Zirkzee is slechts één detail verwijderd van transfer naar Manchester United
46
Van Hanegem: 'Hij is niet blij met wissel tegen Turkije, maar hou dat voor je'
34
Journalist bekogeld met zware vuurwerkbommen in Schilderswijk: 'Eén grote chaos'
0
Pedri richt zich na oplopen EK-eindigende blessure via Instagram tot Toni Kroos
14

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties