Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerlijke beelden: bloedfanatieke Douglas vraagt wissel aan door Nijhuis

Laatste update:

In de Grolsch Veste speelde het kampioensteam van het seizoen 2009/10 tegen Brama's All Stars. In dat team speelden allemaal voetballers waar Brama door de jaren heen mee heeft samengespeeld. Daarom deden ook Ricky van Wolfswinkel, Michel Vlap en Robin Pröpper mee namens het All Stars-team. Verder bestond de ploeg uit onder meer Willem Janssen, Karim El Ahmadi, Eljero Elia en Bram van Polen. Brama's All Stars werden gecoached door Fred Rutten, Rini Coolen en Jan van Staa. Aan de andere kant stonden Steve McClaren en Ten Hag aan het roer. Zij leidden vrijdagavond de kampioensploeg van 2010, met onder meer Douglas, Bryan Ruiz en Theo Janssen. Er waren 23.000 bezoekers aanwezig bij de wedstrijd.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Orlando Engelaar maakte de 1-0 namens Brama's All Stars, waarna Ruiz een fraaie pass van Janssen met de hak afmaakte. Het kampioensteam van Twente kwam vervolgens via Nacer Chadli zelfs op voorsprong: 1-2. Toen kwam het bewuste moment waar Douglas zich boos om maakte. De Braziliaan gaf Van Wolfswinkel buiten het zestienmetergebied een zetje, waarna Nijhuis de bal op de stip legde om Brama de 2-2 te laten scoren. Dat lukte, maar Douglas was niet blij met de actie van de arbiter. De verdediger vroeg een wissel aan, maar speelde het duel uiteindelijk wel uit.

Standbeeld
FC Twente maakte vrijdag bekend dat Brama net als Blaise N'Kufo en Sander Boschker binnenkort een bronzen standbeeld voor de ingang krijgt. De voormalig middenvelder voelt zich vereerd, maar richtte zich in zijn speech vooral op een oud-teamgenoot die vanwege zijn vroege overlijden niet aanwezig was in de Grolsch Veste. "Het was een eer om vandaag mijn laatste momenten op het veld met jullie te delen. Heel erg bedankt voor jullie komst. Tegelijkertijd zijn mijn gedachten bij Cheick Tioté. Hij is ons helaas veel te vroeg ontvallen, maar had hier vandaag natuurlijk bij ons moeten staan."

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
11
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
13
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties