Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heitinga verraste voormalig trainer: 'Maakte hij die doos open, zat er niks in'

Laatste update:

De huidige trainer van Ajax Onder-19 geeft aan dat het er hard aan toe ging in de Premier League. "Dat begon al in de tunnel. Daar kon je niet langs elkaar lopen. Pure intimidatie vond daar plaats", zo vertelt hij aan Voetbal International. "Tegen Nemanja Vidic van Manchester United liep ik een gescheurde wenkbrauw op. Keek ik naar de scheidsrechter, stond die te zwaaien dat er gewoon doorgespeeld moest worden. Soms ging je duels in met je handen voor je ogen. Het was duidelijk het pre-VAR-tijdperk."

Heitinga speelde als voetballer van Everton regelmatig tijdens de feestdagen. Hij onderhield een prettige relatie met een van zijn toenmalige assistent-trainers en besloot hem op een dag te verrassen met 'een kerstcadeau'. "Ik zei erbij dat het was voor alles wat hij voor ons deed en dat hij het 's avonds thuis met zijn vrouw moest openmaken. Hij was tot tranen geroerd en had alles geregeld. Flesje wijn erbij. Maakte hij die doos open, zat er niks in", lacht de oud-international van het Nederlands elftal.

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties