Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heitinga voert liefst zeven wijzigingen door: Hato in de basis; Tadic wissel

Laatste update:

Heitinga kiest ervoor om te gaan rouleren in het bekerduel met De Graafschap en wijzigt zijn elftal op liefst zeven posities. Onder de lat keert Remko Pasveer terug ten koste van doelman Gerónimo Rulli. Het hart van de verdediging wordt gevormd door Jurriën Timber en Calvin Bassey; Hato (links) en Jorge Sánchez (rechts) bestrijken de flanken. Het middenveld bestaat uit Florian Grillitsch, Mohammed Kudus en Davy Klaassen. Voorin is Brian Brobbey de aanvalsleider; hij wordt geflankeerd door Francisco Conceição en Steven Bergwijn.

De Graafschap gaat de bekerwedstrijd tegen Ajax met een goed gevoel in. De Superboeren wonnen hun laatste twee duels in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor het behalen van de play-offs weer haalbaar is geworden. De achterstand op plek acht bedraagt zes punten. In de wedstrijd tegen FC Eindhoven (0-4) maakte Camiel Neghli zijn eerste hattrick in het betaalde voetbal. Hij had bovendien een assist in huis op Elie Raterink. De aanvaller debuteerde als invaller en had slechts een kwartier nodig om zijn naam op het scorebord te zetten. De Graafschap moet het stellen zonder Siem de Jong en Charlison Benschop. Eerstgenoemde kampt met een spierblessure, terwijl Benschop bewust niet wordt opgesteld. De 33-jarige spits ligt overhoop met de clubleiding van de Doetinchemmers vanwege een clausule in zijn contract.

Clausule kost De Graafschap-routinier duel met Ajax: 'Ben er emotioneel van'

Lees artikel

Ajax spoelde de Europa League-uitschakeling tegen Union Berlin afgelopen weekend weg met een 1-2 zege bij Vitesse. De Amsterdammers overtuigden niet altijd, maar behielden de aansluiting met koploper Feyenoord. Donderdagavond ligt de focus echter even niet op de Eredivisie, maar het bekertoernooi. Ajax gaat het duel op De Vijverberg als topfavoriet in en doet dat bovendien met een nagenoeg fitte selectie. Alleen de langdurig geblesseerde Ahmetcan Kaplan en de geschorste Kenneth Taylor zijn er niet bij. Jurriën Timber is er wel bij. De centrumverdediger vertelde tegenover de clubkanalen dat Ajax 'moet waken voor onderschatting'. De laatste keer dat Ajax 1 en De Graafschap elkaar troffen was in 2019. Aanvoerder Dusan Tadic was toen goed voor twee treffers (1-4). De wedstrijd staat onder leiding van Allard Lindhout.

Opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Hato; Grillitsch, Klaassen, Kudus; Conceiçao, Brobbey en Bergwijn

KNVB Beker
De Graafschap
0 - 3
Ajax
Welke club bereikt de halve finale van de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
119
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties