Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles en Bakis bezorgen onthutsend zwak VVV twaalfde nederlaag op rij

Laatste update:

Het venijn van de eerste helft zat duidelijk in de staart, toen Robin Pröpper tien minuten voor rust met een mooie dieptepass Bakis in stelling bracht. De spits kapte de bal naar zijn mindere linker en haalde vervolgens doeltreffend uit in de verre hoek: 1-0. Twee minuten later kreeg diezelfde Bakis de kans om de marge al snel naar twee te schieten, maar op aangeven van Vloet trof hij dit keer de neus van Thorsten Kirschbaum. VVV kreeg via Torino Hunte de gelegenheid om langszij te komen, maar de aanvaller stuitte in kansrijke positie op Blaswich, die zich ternauwernood voor het schot gooide nadat Giacomo Quagliata te kort terug kopte.

In de tegenstoot was het aan de andere kant wel raak. Danny Post beging een overtreding op Delano Burgzorg, waarna Vloet van een meter of twintig de linkerkruising vond met een schitterende vrije trap: 2-0. In het tweede bedrijf nam de thuisploeg aanvankelijk iets gas terug, wat ertoe leidde dat Giakoumakis mocht afvuren op het doel van Blaswich en Tobias Pachonik met een schot het zijnet vond in de korte hoek. Na een uur spelen nam de ploeg van Frank Wormuth het initiatief weer over en zorgde Bakis voor de beslissing. De spits stond op de goede plek nadat Noah Fadiga zich eenvoudig langs twee verdedigers knokte en kon eenvoudig binnenschuiven: 3-0.

Nadat Arjan Swinkels vervolgens voorlangs kopte haalde Luhukay Giakoumakis naar de kant. De aanvalsleider begon met een ingepakte knie en moest de strijd na een uur spelen staken. Wormuth bracht vervolgens een aantal frisse krachten binnen de lijnen en zag hoe Bakis voor zijn derde van de avond aantekende, nadat Swinkels zich als een doelman voor een schot van Fadiga gooide. Scheidsrechter Björn Kuipers wees naar de stip, waarna Bakis Kirschbaum de verkeerde hoek in stuurde: 4-0. Voor VVV betekende het de vierde wedstrijd op rij zonder treffer. De ploeg wist slechts twee keer te scoren in de laatste acht duels en moet als nummer zeventien vrezen voor rechtstreekse degradatie.

-
Denk jij dat VVV-Venlo rechtstreeks gaat degraderen?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
3
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties