Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur

Laatste update:

Van Slot wordt verwacht dat hij zich gaat bezighouden met het trainen en coachen van zijn spelers, terwijl ook de voorbereiding op wedstrijden voor zijn rekening komt. Technisch directeur Richard Hughes is in de plannen van Liverpool verantwoordelijk voor het aankoopbeleid en andere voetbalgerelateerde aspecten.

Voormalig technisch directeur Michael Edwards, die onlangs terugkeerde bij Liverpool, zal als directeur voetbalzaken leiding gaan geven aan Slot en Hughes. Edwards werkte eerder tussen 2016 en 2022 op Anfield en had volgens insiders een belangrijk aandeel in de landstitel in 2020, het eerste kampioenschap in dertig jaar tijd.

"Liverpool gelooft dat de nieuwe structuur beter aansluit bij de complexiteit en eisen van het moderne voetbal en dat het de man die de leiding heeft over het eerste elftal - de hoofdtrainer - meer steun zal geven om zijn werk te doen, en niet minder", schrijft The Times in een analyse.

Data


In de zoektocht naar een geschikte opvolger van Jürgen Klopp maakte Liverpool gebruik van data. "De Nederlander viel op dankzij zijn intense en aanvallende speelstijl, zijn vermogen om talent te ontwikkelen en omdat hij waarde weet toe te voegen aan aankopen. En om het feit dat zijn elftallen in staat zijn om boven zichzelf uit te stijgen."

Edwards is volgens The Times ook onder de indruk dat Feyenoord onder Slot maar weinig blessuregevallen kent. Daarnaast worden zijn communicatieve vaardigheden en zijn band met de supporters geprezen. Een kenner van het Nederlandse voetbal, die niet bij naam wordt genoemd, voeg toe dat Slot de Engelse taal goed machtig is.

De Engelse krant voegt tot slot toe dat Slot een teamspeler is die weinig geeft om autoriteit en status. Het is volgens de analyse een trainer die juist graag leiding geeft aan een team van coaches. De verwachting is dat mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe bij Manchester United vanaf komende zomer ook met een head coach gaat werken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
22
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
4
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
8
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
16
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties