Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heraclied kent geen angst na halfjaar revalidatie: 'Alles in teken van herstel'

Laatste update:

Deze week traint Hardeveld een keer mee bij de Eredivisionist en volgende week is hij twee keer in Almelo op het trainingsveld aanwezig. "Dat bouw ik steeds meer op", zegt de Heraclied in gesprek met TC Tubantia. Naast een paar momenten bij Heracles is hij de rest van de week terug te vinden in het topsportcentrum van de KNVB in Zeist, waar hij revalideerde.

Ook ploeggenoten Sebastian Jakubiak en Robin Pröpper komen regelmatig in Zeist om te revalideren. "Alles is er goed geregeld, ik ging elke dag met een lach naar de training", zegt Hardeveld. "De sfeer is goed, de begeleiding ook en je werkt met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. De komende weken zal ik er nog geregeld zijn, voor ik helemaal terug ga naar Almelo."

Het is niet de eerste keer dat de 23-jarige stopper ernstig blessureleed heeft gekend. Hardeveld weigert echter met angst op het veld te staan. "Ik voel me sterk en fitter dan ooit. Ik heb goed op mijn voeding gelet, zwaar getraind en rust gepakt. Alles stond in het teken van het herstel. Ik was er ook echt klaar voor om weer naar de club te gaan, om de volgende stap te zetten."

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
10
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
16
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
11
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
12
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties