Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Here we go': James Maddison heeft transfer naar Engelse grootmacht te pakken

Laatste update:

Tottenham streed samen met Newcastle United om de handtekening van Maddison. Bij laatstgenoemde club zou hij zelfs het 'toptarget' zijn geweest, maar the Magpies pakten niet door. Dat is opvallend te noemen, aangezien de nummer vier van het afgelopen Premier League-seizoen al sinds vorige zomer werkte aan de komst van Maddison, aldus Romano eerder deze maand. Naast de Engelse middenvelder werkt Spurs ook aan de transfer van Harvey Barnes van Leicester.

Maddison is een creatieve middenvelder die doorgaans op de nummer 10-positie speelt maar ook op de linkerflank uit de voeten kan. De Engelsman, met drie interlands achter zijn naam, kwam dit seizoen tot een prima moyenne. Maddison was in 32 wedstrijden bij the Foxes namelijk goed voor negen assists en tien doelpunten en was daarmee de meest productieve speler van zijn ploeg. Barnes, die dus eveneens in de belangstelling staat van Tottenham, kwam in veertig wedstrijden tot dertien doelpunten en drie assists.

Leicester komt komend seizoen voor het eerst sinds negen jaar uit op het tweede niveau van Engeland. The Foxes kwamen er dit seizoen onder Brendan Rodgers niet aan te pas. De Noord-Ier pakte in 2020/21 nog de FA Cup met Leicester, om in de daaropvolgende zomer ook beslag te leggen op de Community Shield. Rodgers kreeg dit seizoen na 28 competitiewedstrijden met slechts zeven overwinningen zijn congé en werd opgevolgd door Dean Smith. Ook hij wist Leicester niet te behoeden voor degradatie. De club raakte eerder al Tetê, Ryan Bertrand, Nampalys Mendy, Ayoze Pérez, Daniel Amartey, Caglar Söyüncü en Youri Tielemans kwijt.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
30
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties