Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hernieuwde interesse in Edson Álvarez na afgeketste transfer naar Dortmund

Laatste update:

West Ham zal met argusogen naar de ontwikkeling rondom de Mexicaan gekeken hebben, daar de Londense club hem als vervanger voor Declan Rice ziet. De aanvoerder van West Ham wordt spoedig de nieuwste zomeraanwinst van Arsenal, dat zo'n 116 miljoen euro voor hem betaalt. Dankzij deze aanstaande transfer hebben de recente winnaars van de UEFA Conference League een flink bedrag te besteden. Bovendien is Rice net als Álvarez een verdedigend ingestelde middenvelder.

De Mexicaanse middenvelder annex verdediger was al persoonlijk rond met die Borussen, maar zag een transfer naar de Bundesliga woensdag definitief in het water vallen. Ajax verlangt een transfersom van veertig miljoen euro exclusief bonussen voor de mandekker. Inclusief salaris zou de Duitse club dan zo'n zestig tot zeventig miljoen euro kwijt zijn voor de Mexicaans international, en dat vindt de clubleiding van Dortmund te gortig.

Daarnaast staat de Duitse grootmacht op het punt om het contract van Emre Can te verlengen. In Dortmund gelooft men dat Can het middenveld ook zou kunnen leiden, en daardoor wordt de transfer van Álvarez als overbodige luxe gezien. BVB zou, als het tóch besluit iemand aan te trekken, liever voor de goedkopere Felix Nmecha (VfL Wolfsburg) gaan. Het is daarentegen niet zo dat Dortmund geen geld heeft om te besteden. De club verkocht eerder deze transferperiode Jude Bellingham voor meer dan honderd miljoen euro aan Real Madrid.

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
32
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
61
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties