Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hertha breekt clubrecord na miljoenenakkoord met Olympique Lyon

Laatste update:

De transfer van Tousart komt niet als een verrassing. De middenvelder werd al enige weken aan de ambitieuze club uit Berlijn gelinkt. Tousart kwam als achttienjarige bij Olympique Lyon, na enkele jaren bij Rodez en Valenciennes te hebben gezeten. Bij de laatste club kwam hij tot achttien optredens in het Franse profvoetbal.

Tousart maakte in december 2015 zijn debuut voor Olympique Lyon en scoorde twee maanden later, in het Europa League-duel met AZ (4-1), voor het eerst. In totaal was de Frans jeugdinternational tot dusver goed voor 115 wedstrijden in alle competities, waarvan 30 in Europees verband.

Olympique Lyon was al langer op de hoogte van de vertrekwens van Tousart, maar het zware blessureleed bij Memphis Depay en Jeff Reine-Adélaïde was voor de club een flinke streep door de rekening. Het voorstel om de komende maanden toch nog (tijdelijk) over de middenvelder te kunnen beschikken, werd door alle betrokken partijen als aanvaardbaar beschouwd.

Tousart is vooralsnog de duurste aankoop ooit in de clubgeschiedenis van Hertha, dat de komende jaren onder leiding van investeerder Lars Windhorst hoge ogen wil gaan gooien. Het oude clubrecord stond op naam van Dodi Lukebakio, die voor vijf miljoen euro minder van Watford werd overgenomen. Eerder deze maand versterkte de Berlijnse club zich met Santiago Ascacibar van VfB Stuttgart.

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
6
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
2
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties