Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hertha BSC wil stunten en klopt met 27 miljoen euro aan in het San Siro'

Laatste update:

Piatek werd een jaar geleden door Milan voor een bedrag van 38 miljoen euro overgenomen van Genoa. In de tweede seizoenshelft van 2018/19 scoorde hij nog negen keer, terwijl hij dit seizoen moeizamer tot scoren komt. In achttien duels was de aanvaller vier keer trefzeker in de Serie A en door de komst van Zlatan Ibrahimovic is hij naar de bank verdreven. Piatek moet genoegen nemen met een bijrol en hoopt elders op meer speelminuten. Met een contract tot medio 2023 wil Milan hem niet zonder slag of stoot laten gaan.

Tottenham Hotspur heeft hem ook in het vizier en ziet in hem volgens Engelse media de tijdelijke vervanger van Harry Kane, die voorlopig uitgeschakeld is met een hamstringblessure. The Spurs denken aan een huurdeal en zien het niet zitten om te voldoen aan de vraagprijs van dertig miljoen euro. Milan wil daar niet aan meewerken en wil Piatek alleen defintief van de hand doen. Hertha BSC komt met een bod van 27 miljoen euro in de buurt van het gewenste bedrag. De Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzia verwacht dat een deal op korte termijn gesloten kan worden.

Hertha BSC trok eerder deze tranferperiode al de portemonnee voor Lucas Tousart. De Bundesliga-club brak het eigen transferrecord door 25 miljoen euro te betalen voor de 22-jarige middenvelder van Olympique Lyon. Tousart is vooralsnog de duurste aankoop ooit in de clubgeschiedenis van Hertha, dat de komende jaren onder leiding van investeerder Lars Windhorst hoge ogen wil gaan gooien. Het oude clubrecord stond op naam van Dodi Lukebakio, die voor vijf miljoen euro minder van Watford werd overgenomen.

Verwacht jij dat Krzysztof Piatek naar Hertha BSC verkast?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties