Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'

Laatste update:

Vorige week na de wedstrijd tegen Almere City FC (3-0 winst) gaf John van 't Schip al toe dat de toekomst van Jordan Henderson onzeker is. De ervaren Brit, die in de winterstop werd aangetrokken, voelt zich niet gelukkig bij Ajax.

"Nu horen we ook dat er met het management van Steven Bergwijn is gesproken en dat hij, mits er een goede prijs op tafel komt, óók weg zou mogen", aldus Willaert.

Fabrizio Romano kwam deze week overigens met hetzelfde nieuws. Meerdere Premier League-clubs, waaronder West Ham United, hebben interesse in Bergwijn. De vraagprijs van Ajax zou ongeveer 23 miljoen euro bedragen.

Mislintat haalde vorige zomer, tegen de adviezen van de eigen scouting in, drie Kroaten naar Ajax: Josip Sutalo, Jakov Medic en Borna Sosa. Technisch directeur Alex Kroes wil alweer van het drietal af, zo weet Willaert.

"Dat drietal heeft sportief niet gebracht wat er verwacht is. Daarnaast zouden ze ook een beetje een eiland vormen in de selectie. Het plan van Ajax is dan ook, als er geld voor ze gekregen kan worden, om die Kroaten allemaal te verkopen."

Ook aan de aankoopkant staat het nodige te gebeuren in Amsterdam. "Ajax zoekt bijvoorbeeld naar een rechtsbuiten, het zou dan de bedoeling zijn dat Steven Berghuis op 10 gaat spelen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
1
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie play-offs: Excelsior - NAC Breda
3
Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
3
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
4
Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties