Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Nieuw thuistenue Ajax met hele bijzondere achterkant lekt uit op X

Laatste update:

De uitgelekte afbeeldingen verschenen op het X-account Öpaleak, dat er vaker vroeg bij is met het brengen van foto's van nieuwe voetbaltenues. De foto's van het Ajax-shirt verschenen donderdag.

Vanaf de voorkant lijkt het shirt voornamelijk op hoe we een Ajax-tenue gewend zijn: een grote rode baan in het midden, aan beide kanten geflankeerd door wit. Verder kent het shirt een polokraag en enkele witte details.

De achterkant van het thuistricot zorgt echter voor verbazing.

Een foto van de ommezijde van het shirt laat namelijk zien dat de rode baan in het midden niet doorloopt tot de onderkant van het shirt, maar enkele centimeters daarboven eindigt. Bovendien kent de rode baan een rond uiteinde.

Enkele Ajax-fans reageren verbaasd. "Dit moet een slechte grap zijn", schrijft een X-gebruiker. "Is het nou zo moeilijk om een echt mooi Ajax-shirt te maken? Dit is werkelijk waar oer- en oerlelijk", aldus een andere supporter.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vriends vertrekt na acht seizoenen bij Sparta en gaat buitenlands avontuur aan
18
Onwerkelijke beelden: man klimt in dak stadion tijdens Duitsland - Denemarken
13
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Frankrijk-België en win 25.000!
0
Canada houdt stand tegen tien Chilenen en schrijft direct Copa América-historie
6
MLS-doelman gaat internet over met bizarre blunder in allerlaatste minuut
7

Meer sportnieuws

Reacties