Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was groot nieuws, in één dag kreeg ik er op Instagram 30.000 volgers bij'

Laatste update:

In de zomer van 2012 vertrok Bayram naar Kayserispor en vier jaar later tekende de linkspoot bij Akhisar. De transfer naar Galatasaray, de club waar hij van jongs af aan fan van is, heeft voor de back veel emotionele waarde. "Ik heb er slapeloze nachten van gehad. Ik probeerde alleen maar zo dicht mogelijk in de buurt te komen. Het is moeilijk om te beseffen dat deze droom is uitgekomen. Het is nog zo vers allemaal", vertelt Bayram donderdag in gesprek met BN DeStem.

Toch zei hij niet meteen 'ja' tegen Galatasaray. "Als het dichtbij komt, gaan andere factoren meewegen. Is dit wel de juiste stap? Bij Akhisar was ik het mannetje en ging ik Europa League spelen. Ik wist wat ik had en voelde mij belangrijk. Nu moet ik voor de linksbackpositie met Yuto Nagatomo de strijd aangaan. Dat Galatasaray een transfersom heeft betaald, betekent dat ze vertrouwen in mij hebben."

"Ik had nog een contract voor een jaar. Ze hadden ook kunnen wachten. Dat ze dat niet gedaan hebben, zegt veel." Hij gaf zijn fiat aan een overgang naar Istanbul en dat betekent dat hij ook een deel van zijn privacy opgeeft. "Mijn overstap was groot nieuws in Turkije. In één dag kreeg ik er op Instagram 30.000 volgers bij. Zes jaar geleden was ik de linksbuiten van NAC, nu ben ik ingeschreven voor de Champions League."

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
9
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
22
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
59

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties