Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hetze' tegen Özil zorgt voor grote ergernis: 'Dat gaat niemand wat aan'

Laatste update:

"Ik weet niet hoe ik met de huidige situatie zou zijn omgegaan, al heb ik wel veel sympathie voor de spelers", verklaart de oud-speler van Manchester United in gesprek met Sky Sports. "Ze krijgen de nodige kritiek te verduren." Keane is van mening dat clubs met vermogende eigenaren niet van spelers moet verlangen dat ze tijdelijk een deel van hun salaris inleveren. "Ik had een dergelijk voorstel niet geaccepteerd als ik nu bij een topclub zou spelen."

"Het gaat niemand wat aan wat je met je salaris doet", vervolgt Keane, tegenwoordig vooral actief als analist bij duels in de Premier League, zijn relaas. "Als je met je salaris een genereus gebaar wil maken in de coronacrisis, ga je gang. Maar de mensen moeten niet alles geloven wat er over spelers in de kranten staat, zoals tijdelijke salarisverlagingen van tien tot vijftien procent. Spelers zouden ook niet de druk moeten voelen om geld in te leveren, zeker niet bij een grote club."

"Een speler moet helemaal zelf weten wat hij met zijn salaris doet. Als hij niet bereid is om tot een tijdelijke salarisverlaging over te gaan, dan lijkt me dat prima, zeker als er bij de betreffende club een multimiljonair aan het roer staat", aldus Keane, die werkelijk niet snapt waarom er zo'n massale ophef is over salarissen. "Het gaat niemand iets aan. Ik heb het met name over de clubs met rijke eigenaren, dat er wordt ingegrepen bij clubs in de lagere divisies lijkt me niet meer dan logisch. Maar de topspelers die bij vermogende clubs spelen moeten echt hun poot stijf houden."

Ben jij het eens met Roy Keane?

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
10
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
54
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties