Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kan over een paar jaar het dubbele van achttien miljoen waard zijn'

Laatste update:

"Het is veel geld, maar als je naar het huidige transferklimaat kijkt, dan is hij wel het soort speler dat over een paar jaar het dubbele waard kan zijn. Hij heeft namelijk die fantastische snelheid en daarnaast kan hij goed dribbelen en schieten", aldus Redknapp in de Daily Echo.

"Ik had gehoopt dat hij vaker had gescoord, maar denk dat hij een fantastische aankoop is en denk dat Eddie Howe en Jason Tindall het beste uit hem kunnen halen. Voor je het weet zou hij zich in de nationale ploeg van Engeland kunnen spelen, want hij heeft meer natuurlijke kwaliteiten dan Raheem Sterling", besluit Redknapp.

Denk jij dat Jordon Ibe gaat slagen bij Bournemouth?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
3
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties