Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Højbjerg schiet Denemarken vlak voor tijd naar belangrijke zege in Helsinki

Laatste update:

Finland-trainer Markku Kanerva opteerde voor een vijfmansdefensie in een poging het op papier sterkere Denemarken tegen te houden. Op het middenveld speelde Leeds United-middenvelder Glen Kamara een belangrijke rol als verbinder. Voorin moest routinier Teemu Pukki, samen met Benjamin Kallman, voor de goals zorgen. Aan de kant van Denemarken opteerde Hjulmand voor een 4-3-3-formatie. Christian Eriksen moest op 10 voor de creativiteit zorgen richting aanvallers Andreas Skov Olsen, Jesper Lindstrøm en spits Jonas Wind. Ook onder meer voormalig Ajacied Rasmus Kristensen en Andreas Christensen verschenen aan de aftrap.

Na een gelijkwaardige openingsfase kreeg Finland een vroege tegenvaller te verwerken. Ilmari Niskanen kwam na een ongelukkige tackle op Skov Olsen verkeerd terecht en moest zich even later laten vervangen door Jere Uronen. Lindstrøm zorgde even later voor het eerste serieuze gevaar via een afstandsschot, dat overgetikt werd door Lukás Hrádecký. Denemarken dicteerde het tempo, maar kwam nauwelijks door de Finse muur heen. Aanvallend speelden de Finnen weinig klaar. Na een half uur was de eerste serieuze aanval van de thuisploeg daar. Pukki leek naar de 1-0 te counteren, maar stuitte op Christensen. In het restant van de eerste helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Pukki werd in blessuretijd opnieuw diep gestuurd, maar het ontbrak hem aan de benodigde snelheid.

Na rust kwam het duel meer tot leven en de Denen kwamen ook bijna op voorsprong. Eriksen kreeg op de rand van de zestien een vrije trap te nemen. De voormalig Ajacied stuurde de bal richting de verre hoek, waar Hrádecký net op tijd bij was. Denemarken speelde steeds overtuigender en bleef Finland onder druk zetten. Het leidde tot meerdere dreigende momenten. De grootste kans kwam op naam van invaller Christian Nørgaard, die van dichtbij op Hrádecký stuitte. De goalie van Bayer Leverkusen leek zijn doel schoon te houden, tot de 85ste minuut aanbrak. Twee voorzetten vanaf links werden allebei gekraakt, maar de bezoekers verloren de bal niet. Joakim Maehle legde af op Højbjerg, die Hrádecký kansloos liet met een droge schuiver: 0-1.

-

Meer nieuws

Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
1
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
4
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
52
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties