Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoedt gaat met Watford strijden voor promotie naar de Premier League

Laatste update:

Vorige week werd nog aan een tijdelijke overgang gedacht, maar de nummer vier uit de Championship heeft Hoedt definitief ingelijfd. Dat is een welkome opsteker voor de Nederlander, die door interim-trainer Robin Veldman nog uit de selectie werd gezet. Brian Riemer heeft het inmiddels overgenomen van Veldman, maar van speelminuten was desondanks steeds geen sprake voor de centrale verdediger. Eerder deze maand had Paars-Wit bijna geen verdedigers meer over en zelfs toen was er geen plek voor de zesvoudig Oranje international.

Bij the Hornets krijgt Hoedt te maken met Kourtney Hause, Christian Kabasele, Francisco Sierralta, Ryan Porteous en Craig Cathcart, die dit seizoen allemaal als centrale verdediger hebben gespeeld. Watford strijdt voor promotie naar de Premier League, een competitie waar de club uit Noord-Londen in het seizoen 2021/22 nog in speelde. Een negentiende plaats was niet genoeg om degradatie af te wenden. De club heeft momenteel een achterstand van dertien punten op plek twee, die recht geeft op directe promotie. De nummers drie tot en met zes spelen play-offs.

Anderlecht pikte Hoedt in 2021 transfervrij op bij Southampton, dat een flink doorverkooppercentage wist af te dwingen. In totaal kwam hij 73 keer in actie bij de huidige nummer elf van de Belgische Pro League en maakte daarin vier doelpunten. Hoedt was eerder in zijn carrière actief voor AZ, Lazio, Celta de Vigo en Royal Antwerp FC. De verdediger won in Italië de Supercup en in België pakte hij de beker. Hij tekent een contract voor tweeënhalf jaar bij Watford.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
21
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
9
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties