Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Horrorscenario voor PSV-target Couhaib Driouech: 'Dit is echt waardeloos'

Laatste update:

Driouech, die in Kralingen nog vastligt tot medio 2025, was afgelopen winter dicht bij een transfer naar PSV. Volgens Elfrink is de vleugelspits nog steeds in beeld bij de koploper van de Eredivisie. "Driouech is mogelijk de rest van het seizoen uitgeschakeld. Dat is pure pech voor hem en Excelsior. Hij stond bij PSV de afgelopen weken nog altijd op de nominatie voor een transfer in de zomer."

De gretige Driouech moest zich dinsdagavond tegen PSV al na dertig minuten laten vervangen. "Het was een acuut hamstringmoment", verklaarde trainer Marinus Dijkhuizen na afloop. "Het is nog vroeg, maar dit is echt waardeloos en zowel een persoonlijk drama als een drama voor het team."

Driouech was ontroostbaar na zijn noodgedwongen wissel, zo zag ook een aanwezige journalist van het AD. "Een half uur na de wedstrijd strompelde Driouech naar buiten. In interviews had hij (logischerwijs) even geen trek. Aangeslagen liet hij zich net buiten het stadion omringen door familie en vrienden. Het seizoen zit er naar alle waarschijnlijkheid op voor de Marokkaan die onlangs met technisch directeur Nigel de Jong gesprekken voerde over (Jong) Oranje."

De buitenspeler moet zelfs vrezen voor een nog slechter scenario. "Niet alleen zal hij Excelsior waarschijnlijk niet kunnen helpen in de strijd om handhaving, ook is het onzeker of Driouech zich in de Olympische ploeg speelt. En welke club pikt Driouech in de zomer nog op? Het is niet alleen een persoonlijk drama voor Driouech, maar de nieuwe blessure treft heel Excelsior in het hart."

Driouech is volgens Elfrink dus nog altijd in beeld bij PSV. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van de rechtspoot op zo'n 3 miljoen euro. Indien Driouech daadwerkelijk zijn laatste wedstrijd voor Excelsior dit seizoen heeft gespeeld, eindigt hij op 4 doelpunten en 5 assists in 27 officiële wedstrijden.

In het Philips Stadion wordt Driouech gezien als de mogelijke opvolger van Yorbe Vertessen, die de deur bij PSV afgelopen winter achter zich dichttrok. De Eindhovenaren wisten in januari echter geen deal te sluiten met Excelsior, waardoor een transfer van Driouech naar de top van de Eredivisie nog niet plaatsvond.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties