Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

HSV mag pas laat juichen in absolute kelderkraker

Laatste update:

Rafael van der Vaart, die over een paar weken vertrekt en dus bezig is aan een afscheidstournee, begon in de basis bij die Rothosen. Hij zag hoe de tegenstander er fel uit kwam en met het mes op de tanden speelde. René Adler moest al vroeg reddend werk verrichten op een poging van Felix Klaus en aan de overkant hield Roman Bürki zijn doel schoon. De daaropvolgende kans was raak: op aangeven van Karim Guédé schoot Mehmedi binnen en kreeg Freiburg loon naar werken.

Zijn treffer was voor HSV tegendoelpunt nummer 2500 in de Bundesliga, een aantal dat het als eerste club heeft bereikt. De ploeg van Bruno Labbadia deed heel hard zijn best het tij na rust te keren en Pierre-Michel Lasogga werd continu gezocht, maar hij kreeg het niet voor elkaar voorin. De keren dat HSV dichtbij kwam, stond Bürki paraat. Natuurlijk ontstond er aan de overkant meer en meer ruimte, maar Nils Petersen verzuimde ervan te profiteren toen hij de wedstrijd tien minuten voor tijd op slot kon gooien.

HSV bracht Artjoms Rudnevs en Maximilian Beister er vervolgens nog bij en ging va banque voor de gelijkmaker. Toen de blessuretijd was aangebroken leidde dat eindelijk tot de zo verlangde 1-1. Gojko Kacar tikte binnen na een hoekschop van Van der Vaart en liet een zucht van verlichting door de Imtech Arena gaan. HSV staat nu op 32 punten, gevolgd door SC Paderborn (31), SC Freiburg (31), Hannover 96 (30) en hekkensluiter VfB Stuttgart (27). De concurrentie komt nog in actie op zaterdag en zondag.

Bundesliga
Hamburger SV
1 - 1
SC Freiburg
Degradeert Hamburger SV uit de Bundesliga, denk je?

Meer nieuws

L'Équipe: Kylian Mbappé moet EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk missen
49
'De nieuwe Nagelsmann' is de jongste manager ooit in de Premier League
2
Derksen walgt van trend bij Nederlands elftal: 'Je moet alles maar leuk vinden'
16
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Frankrijk wint nipt
0
NOS-analist verguisd na vergelijking tussen Mussolini, Hitler en Amerikanen
22
Frankrijk wint nipt van Oostenrijk, maar raakt Kylian Mbappé aan het eind kwijt
142

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties