Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedereen die mij kent, weet dat ik nooit arrogant ben of wat dan ook'

Laatste update:

"Iedereen die mij kent, weet dat ik nooit arrogant ben of wat dan ook", zegt de verdediger. "Ik zeg wat ik denk, op een normale manier en met respect. Sommige mensen vinden dat arrogantie of wat dan ook. Of dat ik me belangrijker vind dan andere spelers. Voor zover ik weet, heb ik nog nooit over andere spelers gesproken in negatieve zin."

Marcel Brands heeft voor Willems een belangrijke rol in zijn leven. De technisch directeur van PSV haalde hem in 2011 naar Eindhoven. "Hij is een soort vader van me. Ik had de mogelijkheid om naar andere clubs te gaan. Brands vroeg aan mijn vader: Wil je niet dat wij hem kopen en verhuren aan Sparta? Nee, natuurlijk niet. Hoe ga je dat dan doen, dachten zij", stelt Willems, die bij zijn komst concurrentie had van Erik Pieters en Abel Tamata. "Die speel ik eruit. Geef me vier maanden, zei ik. Dat was bluffen. Je weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik zei het gewoon. Pieters raakte geblesseerd, daarna Tamata. En toen speelde ik. En na een jaar speelde ik het EK. Als ik iets zeg, gebeurt het ook meestal."

Denk je dat Jetro Willems na PSV een stap hogerop kan maken?

Meer nieuws

Competitieduel van Standard Luik afgelast: fans blokkeren eigen spelersbus
1
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
36
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
17
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
37
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
36
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties