Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen

Laatste update:

Journalisten Tim van Duijn en Lentin Goodijk zitten namens VI bovenop het nieuws. Volgens het duo kan het de komende dagen snel gaan. "Nu Nice zich niet meer kan plaatsen voor Champions League-voetbal zou de boel in een stroomversnelling terecht kunnen komen."

Meer: Van Basten vergelijkt aanstelling Farioli bij Ajax met periode van Mislintat

Het wekelijkse magazine stelt dat een akkoord tussen Ajax en Nice slechts een 'kwestie van tijd' is, terwijl Farioli zelf al bijna rond is met de Amsterdammers. In Nice ligt de 35-jarige trainer nog tot medio 2025 vast, waardoor een akkoord met de Franse club noodzakelijk is. Wat de vraagprijs voor de ambitieuze Farioli is, is vooralsnog onbekend.

Nice speelt komend weekend nog een uitwedstrijd op bezoek bij LOSC Lille. De aftrap van dat duel staat zondagavond op 21:00 uur op het programma. Daarna hoopt Ajax de laatste plooien glad te strijken met de nummer vijf van de Ligue 1.

Wel zal Ajax daarna nog een andere puzzel moeten leggen. "Waar nog geen duidelijkheid over is, is de invulling van de technische staf. Idealiter neemt Farioli zijn volledige staf mee naar Amsterdam, maar die kans is klein."

Volgens VI wil Ajax zelf bepalen wie er plaatsnemen in de technische staf. De Amsterdammers hebben in ieder geval een rol voor Dave Vos in gedachten. Ook zou Ajax nog op zoek zijn naar een assistent met 'Ajax-DNA'. "Eerder was Cristian Chivu daarvoor in beeld, maar hij kwam er niet uit met Ajax."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
6
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
15
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
19
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
262
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
26
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties