Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik dacht aan een functie in Nederland, maar dat bleek er niet in te zitten'

Laatste update:

De 104 jaar oude Hongaarse club werd dertien keer landskampioen: de laatste maal dat dat lukte was in 1993. De beroemdste speler van de club is de legendarische Ferenc Puskás, wiens rugnummer 10 niet meer wordt uitgegeven. Met Heerkes aan het hoofd van de jeugdopleiding moet de eigen kweek beter en sterker worden. De voormalig trainer van onder meer Heracles Almelo, Willem II en Veendam gaat de opleiding van Honvéd 'volgens Nederlands model' op poten zetten.

In maart van dit jaar benaderde Honvéd hem al eens, onthult Heerkes bij de NOS. "Toen hebben ze me al benaderd, maar ik dacht nog zicht te hebben op een functie in Nederland. Dat bleek er niet in te zitten en daarom ben ik nogmaals met Honvéd in gesprek gegaan", aldus Heerkes.

Keert Gert Heerkes weer terug in Nederland als hoofdtrainer, denk je?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
7
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
11
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
19
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties