Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk dat Frank de Boer stoom afblies, of misschien is hij slecht vertaald'

Laatste update:

Barbosa werd in de zomer van 2016 voor naar verluidt 29,5 miljoen euro door Inter weggehaald bij Santos, maar hij wist in Milaan niet aan de verwachtingen te voldoen. Frank de Boer liet de Braziliaanse aanvaller geen enkele keer vanaf het begin opdraven en ook diens opvolger Stefano Pioli zag het niet zitten in Barbosa. "Het is lastig om aan te geven waarom het niet werkte", vertelt de spits dit weekend in gesprek met Tribuna. "Misschien had Inter op dat moment wat anders nodig dan dat ik kon brengen."

De Boer werd al vroeg in het seizoen 2016/17 vanwege de tegenvallende resultaten op straat gezet door Inter. De Nederlandse oefenmeester liet zich vorige maand tegenover ESPN kritisch uit over Barbosa: "Gabigol dacht dat hij nog in Brazilië was en dat hij alles wandelend kon doen in plaats van rennend. Hij wilde de bal hebben zonder dat hij daarvoor de ruimtes opzocht. Hij begreep niet dat hij hard moest trainen. Het is geen toeval dat hij onder mij nooit speelde bij Inter. Hij moet eens goed in de spiegel kijken, proberen te bewijzen dat hij de beste kan zijn, of in ieder geval een heel goede speler. Hij moet niet denken dat hij een superster is", zo werd hij geciteerd.

Barbosa zegt echter geen wrok te koesteren jegens De Boer. "Ik respecteer hem enorm en hij was altijd aardig voor mij. Ik denk dat hij gewoon wat stoom afblies, of misschien is hij slecht vertaald in Brazilië. Daarnaast beschikt hij over meer kennis dan ik: als hij zoiets heeft gezegd, dan moet ik mezelf verbeteren en het als opbouwende kritiek beschouwen."

Barbosa werd vorig seizoen ook nog een halfjaar door Inter verhuurd aan Benfica, maar ook dat avontuur werd geen succes. De spits heeft nog een contract tot medio 2021 bij de Italiaanse club en keert in het nieuwe kalenderjaar in principe terug in Milaan. "Voor nu wil ik gewoon mijn best doen voor Santos. Ik zal eind dit jaar met mijn zaakwaarnemer, mijn familie en de club gaan praten. Ik heb geen spijt van mijn periode bij Inter", besluit hij.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
16
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties