Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb lang genoeg gekeept, daarom word ik nu veldspeler'

Laatste update:

Gentenaar was in zijn eerste jaren bij NEC op de training al regelmatig actief als veldspeler tijdens de trainingen. "Ik heb lang genoeg gekeept. Daarom word ik nu maar eens veldspeler", verklaart Gentenaar in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik doe het vooral voor het plezier. En ook om lekker bezig te blijven."

Gentenaar volgt de verrichtingen van zijn voormalig werkgever NEC nog op de voet. "Het zou mooi zijn als ze de eerste periode kunnen pakken. Het gevaar zit wel in onderschatting en gemakzucht, dat zag je tegen Jong PSV."

Meer nieuws

'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
0
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
2
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
9
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties