Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik raakte Sergio Ramos vol met mijn elleboog en zei dat het nu 1-1 stond'

Laatste update:

"Ik gaf hem een flinke elleboogstoot, haha! 3-2! Kom nu maar op met je babbels, vriend", gaf Lovren na afloop van het verhitte duel in Zagreb via Instagram al spottend mee aan Ramos. Kroatië wist de wedstrijd in de Nations League in november 2018 enigszins verrassend met 3-2 te winnen. Lovren werd later overigens wel geschorst voor de elleboogstoot richting de aanvoerder van Real.

Van der Vaart diep onder indruk: 'Ramos is een machine, de beste verdediger ter wereld '

Bijna twee jaar later komt Lovren, inmiddels uitkomend voor Zenit Sint-Petersburg, terug op het veelbesproken incident rondom hem en Ramos. "Of ik Ramos bewust raakte nadat hij Salah had geblesseerd? Ja, dat is zeker mogelijk", zo verklaart de verdediger enigszins voorzichtig in gesprek met het Egyptische televisiekanaal Sada El Balad. "Luka Modric probeerde nog om de spanning tussen mij en Ramos weg te nemen. Desalniettemin raakte ik Ramos vol met mijn elleboog, om er gelijk aan toe te voegen dat het nu 1-1 stond."

Het is niet zo dat Lovren een grote hekel heeft aan Ramos. "Ik heb respect voor hem als speler en voor wat hij betekent voor Real. Hij heeft veel prijzen veroverd. Aan de andere kant vind ik zijn gedrag soms stuitend, het is namelijk schadelijk voor andere spelers. Ik wil het allemaal niet opblazen. Desondanks ben ik ervan overtuigd dat Ramos mijn vriend (Salah, red.) opzettelijk pijn heeft gedaan. Het was dus hoog tijd om hem dat betaald te zetten."

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
1
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties