Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thiago Silva weet definitief voor welke club hij Chelsea gaat inruilen

Laatste update:

Fabrizio Romano meldde eerder al dat Thiago Silva Chelsea na dit seizoen transfervrij verlaat. De zeer ervaren Braziliaanse mandekker gebruikte de afgelopen periode om na te denken over zijn toekomst bij the Blues en zal in de zomer dus aan een nieuwe uitdaging beginnen. Daardoor komt er na vier jaar een einde aan zijn tijd op Stamford Bridge.

Meer: Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo

Thiago Silva was één van de gezichten van Paris Saint-Germain, waar hij acht jaar speelde, voordat hij in de zomer van 2020 transfervrij overstapte naar Chelsea. Daar zou de 113-voudig international van Brazilië veel successen kennen.

Zo won hij in 2020/21 de Champions League met de Londenaren en in het seizoen daarna de UEFA Super Cup en het WK voor clubteams. Thiago Silva bleek ondanks zijn leeftijd een betrouwbare pion in het elftal van the Blues, daar hij elk seizoen steevast tot ongeveer 35 wedstrijden kwam.

Na dit seizoen zit het avontuur van Thiago Silva in de Premier League er dus op. Romano meldde dat de Braziliaan in januari al meerdere aanbiedingen kreeg om Stamford Bridge achter zich te laten, maar hij besloot om te blijven en Chelsea te helpen in de beslissende fase van het seizoen.

Oude liefde


Thiago Silva genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij Fluminense en die club redde hem ook van een uitzichtloze situatie bij Dinamo Moskou in 2006. De centrumverdediger stapte vanuit Fluminense in 2009 over naar AC Milan.

"Thiago Silva is al langere tijd een droom van ons. De president praat bijna elke week met hem", liet sportief directeur Fred van Fluminense ruim een maand geleden weten in gesprek met ESPN. "Thiago weet dat de deur hier altijd voor hem open staat. Op een dag zal Thiago terugkeren."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
86
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties