Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vond dat ik van mijn kant een gebaar moest maken richting Nouri'

Laatste update:

In gesprek met De Telegraaf gaat Saibari dieper in op zijn band met de familie Nouri. "Ik ben de laatste tijd heel close met hen", aldus de Marokkaanse jeugdinternational. "Ik blijf ook regelmatig bij hen eten en slapen. Ik vond dat ik van mijn kant een mooi gebaar moest maken. Zeker na het behalen van een historische prijs met Marokko. Abdelhak is ook een Marokkaan en hoort ook bij ons. Ik vond het mooi om hem in de viering te betrekken."

In de geschiedenis kwam het pas één keer voor dat Marokko in de finale stond. Dat was in 2011. Na het laatste fluitsignaal barstte het feestgedruis dan ook los. "We hebben het eerst met de supporters gevierd en daarna vooral ook met onze families", gaat Saibari verder. "Met de vaders, moeders, broers en zussen die naar de wedstrijd waren gekomen. Het was een heel mooie ervaring. Ik hoorde dat het in Marokko ook op straat werd gevierd door de supporters. Dat is heel bijzonder, want dat zie je normaal niet bij een Onder 23-team."

De komende weken krijgt Saibari de gelegenheid om te genieten van het Afrika Cup-succes. De buitenspeler van PSV slaat het trainingskamp in Oostenrijk over. "Ik heb al kort met de trainer (Peter Bosz, red.) gesproken. Voor de finale heeft hij mij succes gewenst en verteld dat hij de finale ging kijken. Dat vond ik mooi om te horen en gaf me extra kracht. Ik heb nu twee weken vakantie en sluit na het trainingskamp weer aan bij PSV. Die rust heb ik nodig om er weer een mooi seizoen van te maken bij PSV."

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
20
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
1
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties