Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was niet minder dan die twee bij Ajax, zo dachten de trainers er ook over'

Laatste update:

El Maach houdt voorlopig in zijn eentje zijn conditie op peil. "Dat is zeker even wennen, maar ik ben topfit en klaar voor een nieuwe uitdaging", zo verklaart de clubloze keeper in een interview met Voetbal International. Het kan verkeren, want El Maach behoorde in het seizoen 2018/19, toen de halve finale van de Champions League werd bereikt, geregeld tot de A-selectie van Ajax. Daarnaast maakte hij veel indruk met zijn prestaties voor Ajax Onder-19 in de UEFA Youth League.

Erik ten Hag over maatregelen: 'Gaat het dan richting competitievervalsing?'

André Onana stond op echter op eenzame hoogte bij Ajax, terwijl El Maach vanwege de komst van Kjell Scherpen en Dominik Kotarski verder wegzakte in de pikorde in Amsterdam. "Daar had de club geld voor betaald, dus die moesten ook gaan keepen", zo blikt de jonge doelman terug op zijn periode bij Ajax. "Zo gaat dat blijkbaar, maar ik ben altijd heel realistisch geweest. Als ik minder zou zijn, had ik er genoegen mee kunnen nemen. Maar dat was niet het geval, zo dachten veel trainers er ook over. Daarom geef ik nu ook niet op, en ben ik heel ambitieus om alsnog elders te slagen in het profvoetbal."

El Maach werd afgelopen zomer veelvuldig genoemd bij clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, al bleef het tekenen van een contract uit. "De coronacrisis werkt natuurlijk ook niet in mijn voordeel", verzucht de voormalig Ajacied. "Veel clubs zijn afwachtend en kiezen soms voor een meer ervaren doelman. Maar ik heb er alle vertrouwen dat er snel iets moois voorbij gaat komen. Als het sportieve plan me aanspreekt, sta ik overal voor open", zo besluit de ambitieuze El Maach.

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
3
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
5
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77
'Ajax en PSV zetten in op komst van hetzelfde 18-jarige toptalent'
6
Vermeulen zaait twijfel over Ajax-kandidaat Farioli; X wijst analist terecht
14
Rooney uit ongekende beschuldiging richting geblesseerde spelers van Man United
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties