Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Vertrek van Georges Mikautadze bij Ajax een feit: Amsterdammers bevestigen transfersom

Laatste update:

Mikautadze werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar de Johan Cruijff ArenA gehaald. De nummer 10 annex valse spits kon echter niet overtuigen, zowel onder Maurice Steijn als John van 't Schip. Hij kwam niet verder dan 345 speelminuten, verdeeld over 9 officiële duels en was bij geen enkel doelpunt betrokken.

Afgelopen winter werd Mikautadze verhuurd aan Metz, de club die hem afgelopen zomer voor zestien miljoen euro verkocht aan de Amsterdammers. Het was de vraag of Metz de optie tot koop überhaupt zou kunnen lichten, maar dat blijkt nu dus wel het geval.

Mikautadze maakte na zijn rentree bij Metz grote indruk. In twintig competitiewedstrijden vond hij liefst dertien maal het net namens de degradant van de Ligue 1. De Georgisch international beschikte bij Ajax nog over een contract tot medio 2028.

De aanvaller heeft met zijn prestaties de nodige interesse gewekt. Zo linken buitenlandse media Mikautadze aan AS Monaco, waar hij de vertrokken Wissam Ben Yedder kan opvolgen, en Sevilla.

Door zijn goede prestaties op het EK - Mikautadze was in de groepsfase twee keer trefzeker - lijkt het zeker dat Metz hem deze zomer met een flinke winst zal doorverkopen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Mats Wieffer start gesprekken met club uit de Premier League
37
'Het Nederlands elftal is favoriet voor winst van het EK 2024 in Duitsland'
53
L'Équipe is niet onder de indruk van Oranje en geeft maar liefst 5 onvoldoendes
56
Cody Gakpo vergeleken met Nederlands icoon in lofzang van ochtendkranten
52
Derksen had Nederlandse uitblinker na 39 minuten gewisseld: 'Lekker douchen jij'
45

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties