Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Interim-duo maakt seizoen af bij NEC: 'Hebben er alle vertrouwen in'

Laatste update:

De Groot vervult daarbij de functie van hoofdtrainer, terwijl clubicoon Pothuizen als assistent zal werken. Wilfried Brookhuis komt als tweede assistent bij de huidige trainersstaf. Technisch manager Edwin de Kruijff denkt dat dit de beste keuze is: "De club en met name ook de selectie heeft in deze belangrijke periode baat bij rust. Samen met Ron en Patrick willen we hiervoor zorgen. Het grote voordeel is ook dat Ron en Patrick de spelers en de clubcultuur als geen ander kennen."

"Jeffrey Leiwakabessy zal voor de komende periode een verbindende rol tussen staf en selectie gaan bekleden. We hebben er alle vertrouwen in dat we de komende weken de strijd aan kunnen gaan om het verblijf in de Eredivisie veilig te stellen", legt hij het besluit uit. NEC, dat momenteel met vijf punten meer dan hekkensluiter Go Ahead Eagles op de zeventiende plaats staat, neemt het nog op tegen AZ en sc Heerenveen. Daarna volgen mogelijk play-offs in de strijd om degradatie te ontlopen.

De juiste beslissing van NEC?

Meer nieuws

VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties