Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale bereikt eindelijk akkoord en neemt afscheid van Gabigol

Laatste update:

Gabigol maakte afgelopen seizoen in Brazilië, dat daar loopt van april tot december, veel indruk. De aanvaller werd met 25 doelpunten in 29 wedstrijden topscorer van de competitie, terwijl zijn club Flamengo met overmacht kampioen werd. Het was al lange tijd duidelijk dat de club Gabigol definitief wilde overnemen van Internazionale, maar Flamengo had moeite om de financiële middelen te vinden om de koop te bewerkstelligen.

De transfersom die Flamengo overmaakt naar Italië wordt niet bekendgemaakt, maar Braziliaanse media reppen over een bedrag tussen de achttien en twintig miljoen euro. Bovendien heeft Inter recht op twintig procent van het transferbedrag bij doorverkoop. Gabigol is daarmee de duurste aankoop aller tijden van Flamengo. Dat record was in handen van Giorgian de Arrascaeta, die vorig jaar januari voor dertien miljoen euro werd overgenomen van Cruzeiro.

Internazionale haalde Gabigol in 2016 met grote verwachtingen naar Europa, maar de spits wist in het Giuseppe Meazza weinig indruk te maken. In zijn eerste seizoen bij Inter kwam de Zuid-Amerikaan tot één treffer in negen Serie A-duels, waarna een teleurstellende huurperiode bij Benfica volgde. Bij de volgende uitleenbeurt, in eigen land bij Santos, kwam Gabigol volledig tot wasdom. In 2018 maakte Gabigol achttien goals in de Braziliaanse competitie voor Santos, waarna de succesvolle huurperiode bij Flamengo in 2019 volgde.

Is het logisch dat Internazionale afscheid neemt van Gabigol?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties