Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière

Laatste update:

Via de clubwebsite van Vitesse geeft Pröpper tekst en uitleg bij zijn besluit. "Mijn terugkeer bij Vitesse heeft helaas niet het effect gehad zoals ik dat vooraf had gehoopt. Dat betreur ik enorm. Door divers blessureleed heb ik amper minuten kunnen maken, bij mijn club."

"Aangezien er ook geen uitzicht op beter is, heb ik besloten om vanaf volgend seizoen definitief te stoppen met voetballen. Het is beter zo", aldus Pröpper. De middenvelder gaat de komende periode met Vitesse aan tafel om het over een mogelijke functie in de toekomst te hebben.

Algemeen directeur ad interim Edwin Reijntjes heeft veel bewondering voor Pröpper. "Het is natuurlijk hartstikke pijnlijk dat een carrière van een fantastische voetballer en clubman als Davy zo ten einde komt. Daarentegen laat hij het niet na om zijn club een extra steuntje in de rug te geven."

"Davy heeft er eerder al voor gekozen om gedurende de laatste maanden van zijn contract af te zien van zijn salaris. Hiermee laat Davy eens te meer zien wat voor een prachtmens hij is. Zijn (club)hart zit op de juiste plek. Dat is echt bewonderingswaardig en daar zijn wij enorm dankbaar voor", aldus Reijntjes.

Pröpper brak in 2009 door bij Vitesse, waarna hij werd verkocht aan PSV. Tussen 2017 en 2021 stond de middenvelder onder contract bij Brighton & Hove Albion, waarna hij terugkeerde naar Eindhoven. Na een jaar gestopt te zijn keerde Pröpper in januari 2023 terug bij Vitesse, maar in de afgelopen anderhalf jaar speelde hij slechts vijf wedstrijden namens de Arnhemmers.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Maatsen en drie andere spelers van Dortmund opgenomen in CL-elftal van het jaar
9
Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
26
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
14
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties