Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italië herstelt zich mede dankzij nieuwe treffer Retegui van nederlaag in Napels

Laatste update:

Mancini had wederom een basisplaats in huis voor Retegui, die bij zijn debuut tegen de Engelsen meteen scoorde. De spits van Club Atlético Tigre werd geflankeerd door Matteo Politano (rechts) en Wilfried Gnonto (links). Op het middenveld moest Sandro Tonali voor de creativiteit naar de voorhoede zorgen. De spelmaker van AC Milan zag Bryan Cristante en Pessina aan zijn zijde staan. Gewaardeerde krachten als Marco Verratti, Leonardo Spinazzola en Jorginho begonnen op de bank.

Tot verrassing van velen kreeg Malta de eerste grote kans van de wedstrijd. Een diepe bal van achteruit kwam terecht voor de voeten van Alexander Satariano, die door kon lopen richting doel. De spits had een goed schot in huis, maar moest toezien hoe Gianluigi Donnarumma een nog betere redding verrichtte. Het bleek de grootste kans van de wedstrijd voor de thuisploeg te zijn. Na een kwartier kwam Italië op voorsprong. Alessio Romagnoli zag zijn schot worden verwerkt tot hoekschop, die werd genomen door Tonali. Retegui werd vervolgens gevonden en hij kopte raak: 0-1. Tegenvaller voor Italië was het uitvallen van Gnonto. De aanvaller van Leeds United werd vervangen door Vincenzo Grifo. Na ruim een half werd het 0-2. Een voorzet van Emerson vanaf links kon worden binnengelopen door Pessina.

De tweede helft had ook schriftelijk afgedaan kunnen worden. Het eerste gevaar na rust kwam op naam van Bryan Cristante, die zijn schot simpel gevangen zag worden door doelman Henry Bonello. De wedstrijd raakte in het slop en Mancini besloot om onder meer Gianluca Scamacca in te laten vallen. De ex-spits van PSV en PEC Zwolle liet zich direct gelden met een omhaal uit een hoekschop, waar Bonello een antwoord op had. Aan de andere kant kreeg Joseph Mbong plots een schietkans aan de rechterkant van de zestien. Emerson wist op het laatste moment te voorkomen dat Donnarumma in actie moest komen. Scheidsrechter Georgi Kabakov besloot nog drie minuten blessuretijd bij te tellen en in minuut 92 probeerde Scamacca het met een hard schot, dat over ging.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
7
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
4
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
6
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties