Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Jaarsalaris van vijftig miljoen schrikt gegadigde voor Lionel Messi niet af'

Laatste update:

Inter-trainer Antonio Conte deed zaterdag na de overwinning op Genoa tegenover de Italiaanse pers nog een poging om de geruchten de kop in te drukken: "We hebben het nu over fantasy football, over situaties die op dit moment niet gelinkt kunnen worden aan Inter, om meerdere redenen. Ik denk dat er niemand in de wereld gek genoeg is om Messi niet in zijn elftal te willen hebben. Maar een dergelijke situatie is momenteel erg, erg, erg ver weg, van waar we mee bezig zijn en wat we proberen op te bouwen."

Conte spreekt zich uit over geruchten

Ondanks deze uitspraken van Conte en woorden van gelijke strekking van algemeen directeur Giuseppe Marotta, verzekert Sport Mediaset dat Inter achter de schermen heel anders tegen de situatie aankijkt. De Milanezen zouden van plan zijn om clubicoon en vicevoorzitter Javier Zanetti in te zetten in hun pogingen om Messi warm te maken voor een verhuizing naar Italië. Zanetti is goed bevriend met zijn landgenoot, met wie hij ook samenspeelde bij de Argentijnse nationale ploeg.

Messi verdient momenteel een basissom van vijftig miljoen euro bij Barcelona, dat door middel van een bonusconstructie met nog twintig miljoen kan oplopen. Dit bedrag vormt geen probleem voor Zhang, die Suning achter zich weet. Het Chinese miljardenbedrijf nam vier jaar geleden een meerderheid van de aandelen in Inter over en zou bereid zijn om een forse investering te doen om de komst van Messi mogelijk te maken. Zhang zou er bovendien van overtuigd zijn dat het halen van Messi zich dankzij sponsordeals, de verkoop van shirts en andere marketingdeals vanzelf uit zal betalen.

De geruchten over de interesse van Inter komen in een uiterst turbulente periode voor Barcelona. De Catalanen moesten onlangs toekijken hoe Real Madrid de landstitel greep en ook achter de schermen rommelt het flink. Trainer Quique Sétien wordt alweer naar de uitgang geschreven, terwijl veel grote aankopen niet renderen. In maart leidden berichten over het al dan niet inleveren van salaris vanwege de coronacrisis bovendien tot een stevige botsing tussen Messi en het bestuur van de club.

Denk jij dat Lionel Messi nog voor een andere Europese topclub dan Barcelona zal spelen?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
12
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties