Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

James Rodríguez angstig in Midden-Oosten: 'Ik mocht niet douchen zoals ik wil'

Laatste update:

"Ik vond het leven en de cultuur in Qatar erg moeilijk", geeft James toe. "Het was een land waar ik me moeilijk aan kon aanpassen. In het voetbal doucht iedereen naakt, maar mijn teamgenoten zeiden tegen mij: 'Dat mag niet.' Ik werd er bang van."

Ook de eetgewoonten vond James lastig. "Iedereen eet met zijn handen. Ik vroeg om bestek, maar ze zeiden dat ik met mijn handen moest eten, waarop ik antwoordde: 'Je bent gek, ik ga niet met mijn handen eten.'"

De Colombiaan hield het precies een kalenderjaar vol in Qatar. Daarna volgde nog een kort avontuur in Griekenland bij Olympiacos, om vervolgens de stap terug naar Zuid-Amerika te zetten.

James' avontuur bij São Paulo is nog geen onverdeeld succes te noemen. De routinier kampt regelmatig met pijntjes en wisselt, als hij wel fit is, tussen bank en basis. Na veertien officiële duels staat hij op één goal en drie assists namens de Braziliaanse club. São Paulo werd slechts elfde in de Série A.

Hoewel zijn contract doorloopt tot medio 2025, sluit James een transfer in januari zeker niet uit. "Oh, ik weet het niet", aldus de 96-voudig international. "In het voetbal verandert alles heel snel. Ik praatte nooit graag over de toekomst, alleen God weet het. Ik praat graag over het heden. Ik weet niet wat er in 2024 zal gebeuren."

"De ene dag zijn we hier, de andere dag zijn we ergens anders. Ik weet het niet, ik praat graag over het heden. Ik zal proberen fit te blijven om het team te helpen."

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
2
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties