Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

James Rodríguez voegt nieuwe Europese competitie toe aan cv

Laatste update:

Na LaLiga, de Portugese Primeira Liga, de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, de Argentijnse Primera División en de Qatarese Stars League, voegt de Colombiaan met zijn transfer nog een competitie toe aan zijn rijke cv. Tot op heden speelde hij vijftien duels voor Al-Rayyan SC waarin hij vijfmaal trefzeker was een zeven assists gaf. Bij die club staat hij nog tot medio 2024 onder contract. In 2009 werd Rodríguez met zeventien jaar de jongste buitenlander die een doelpunt maakte in Argentinië, dat was namens Banfield. Niet lang daarna, in juli 2010, vertrok hij naar FC Porto dat 5,1 miljoen euro voor hem neertelde.

In 2013 klopte AS Monaco op de deur en de Monegasken betaalden maar liefst 45 miljoen voor hem. De aanvallende middenvelder beleefde zijn meest productieve periodes bij Real Madrid en FC Porto. Voor de Koninklijke speelde hij 125 wedstrijden en kwam hij tot 37 treffers en 42 assists. In zijn tijd bij de Portugezen noteerde hij 32 goals en was hij 42 keer de succesvolle aangever. Zijn speeltijd en productiviteit werden de laatste jaren echter steeds minder. De periodes bij Bayern München als Everton waren niet bijster succesvol en dat leidde tot een verrassende overstap naar Qatar. Nu keert hij dus terug naar Europa.

Eerder dit jaar werd Rodriguez in verband gebracht met een overstap naar PSV, maar dit bleek een onzingerucht. De afgelopen dagen werd er ook gerept over een transfer naar Galatasaray, maar het wordt dus Griekenland voor Rodríguez. Bij Olympiacos komt hij zijn ex-Real Madrid-ploeggenoot Marcelo tegen. De Braziliaan werd eerder deze maand door de Grieken transfervrij vastgelegd, nadat hij ruim vijftien jaar voor de Madrilenen speelde. De back tekende bij de Griekse landskampioen voor een jaar, met een optie op nog een tweede seizoen.

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
44
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
36
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties