Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

54-jarige Miura weet van geen ophouden en wil tot zijn zestigste door

Laatste update:

"Ik ben dankbaar voor de kans om hier te spelen en zal er alles aan doen om successen te behalen met mijn nieuwe club", aldus de 89-voudig international van Japan in een reactie op zijn transfer. Miura, die als bijnaam King Kazu heeft, wordt op 26 februari 55 jaar. De Japanner zei recent dat Yokohama hem een nieuw contract had aangeboden, maar dat hij op meer speeltijd aasde. De laatste jaren moet hij het vooral doen met invalbeurten. In het seizoen 2010/11 kwam hij voor het laatst tot meer dan duizend speelminuten in één seizoen. Miura maakt nu dus op huurbasis de overstap naar vierdeklasser Suzuka Point Getters en liet weten tot zijn zestigste te willen blijven voetballen.

Bij Suzuka krijgt Kazuyoshi Miura te maken met zijn broer Yasutoshi Miura, die zowel hoofdtrainer als algemeen directeur is. Suzuka is momenteel actief op het vierde niveau in Japan. Het eindigde vorig seizoen als vierde en aast op promotie naar de J League. De club haalde in 2019 de voorpagina's van alle kranten toen het als eerste Japanse club in een nationale competitie een vrouwelijke trainer aanstelde in de persoon van de Spaanse Mila Martinez.

Miura verliet op vijftienjarige leeftijd Japan om in Brazilië voor zijn kans als profvoetballer te gaan. In 1986 tekende hij zijn eerste profcontract bij Santos en begon daarna aan een lange carrière die hem langs clubs uit Italië, Kroatië, Australië en Japan bracht. In 1990 maakte hij zijn debuut voor het nationale elftal. In 1998 behoorde hij tevens tot de selectie van zijn land voor het eerste WK uit de geschiedenis. Miura kwam echter geen minuut in actie. De teller staat op 55 doelpunten in 89 interlands.

Meer nieuws

'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
4
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
1
Oud-speler laat niets heel van 'kapotte' jeugdopdleiding Ajax en doet suggestie
6
Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
3
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
28

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties