Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jasper Cillessen wordt onbedoeld hoofdpersoon in Spaanse fraudezaak

Laatste update:

Barcelona en Valencia hadden de ruildeal op papier kunnen afdoen met negen miljoen euro, aangezien dat het verschil is tussen beide transfersommen. Door de som op te krikken, leek het echter alsof beide clubs er financieel beter voor stonden dan in werkelijkheid het geval was. Cillessen ging met zijn 35 miljoen euro de boeken in als een van de duurste doelmannen ooit. Alleen voor Ederson (40 miljoen), Gianluigi Buffon (52,9 miljoen), Alisson Becker (62,5 miljoen) en Kepa Arrizabalaga (80 miljoen) werd ooit meer betaald.

De zaak rond Cillessen en Neto kwam aan het rollen via Miguel Zorío. De voormalig vice-president van Valencia nam de beschuldiging op in een klacht aan de club, waarop het OM nu heeft besloten om een vooronderzoek in te stellen. Zorío richt zich in zijn aanklacht vooral op eigenaar Peter Lim, maar ook op president Layhoon Chan, voormalig president Amadeo Salvo en zaakwaarnemer Jorge Mendes.

Zorío wees in zijn schrijven op mogelijke bedrijfsmisstanden, valse boekhoudingen, oneerlijk bestuur, corruptie tussen individuen en tegen de staatskas. In de brief van het Openbaar Ministerie staat dat er in deze zaak al eerdere onderzoeksprocedures zijn geweest, maar dat er nog geen strafrechtelijk proces heeft plaatsgevonden. Het parket bevestigt dat eerder gedane onderzoeken worden meegenomen in het eigen onderzoek om 'zaken te verduidelijken en dubbel werk te voorkomen'.

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
13
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
50
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
59
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties